22:16, tor, 30. Apr

Mednarodna konferenca UM





Fakulteta za zdravstvene vede Univerze v Mariboru organizira mednarodno konferenco z naslovom »Z znanjem do zdravja in razvoja v 21. stoletju«.

image002

Konferenca bo potekala 19. junija 2014 na Fakulteti za zdravstvene vede, Žitna ulica 15, 2000 Maribor in bo vključevala prispevke in predavanja domačih in tujih strokovnjakov ter študentov s področja zdravstvenih ved. Namenjena je izmenjavi znanja in izkušenj udeležencev o vplivu raziskovanja in znanosti ter razvoju podiplomskih študijskih programov zdravstvene nege in zdravstvenih ved v slovenskem in mednarodnem prostoru. Predstavlja priložnost za spodbujanje razvoja, širjenja in uporabe znanja s področja zdravstvene nege in zdravstvenih ved.

Prijave in dodatne informacije

Mednarodna konferenca je namenjena študentom (predvsem podiplomskim študentom) in zaposlenim na visokošolskih zavodih, kjer se izobražujejo študenti zdravstvene nege in zdravstvenih ved, zaposlenim v zdravstveni in babiški negi ter širši strokovni javnosti. Vsi udeleženci bodo prejeli potrdila o udeležbi.

Konferenca se bo zaključila s proslavo ob 21. letnici ustanovitve Fakultete za zdravstvene vede Univerze v Mariboru, na kateri bodo podeljene nagrade in priznanja skladno s Pravilnikom o častnih nazivih, nagradah, priznanjih in pohvalah FZV UM.

Program si lahko ogledate na tej povezavi

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.