14:38, ned, 28. Apr

Mednarodno mladinsko delo





Mladinski kulturni center Maribor nadaljuje z mednarodnim mladinskim delom, saj je pridobil sredstva evropskega programa Erasmus+, Ključni ukrep 1: Učna mobilnost posameznikov, za izvedbo kar dveh mladinskih izmenjav, v katerih bodo sodelovali mladi iz Maribora ter Romunije.

mkc

Partnerska organizacija projekta je Asociatia pentru Relatii Comunitare iz Cluj – Napoce, kjer bo tudi potekala ena izmed mladinskih izmenjav (druga bo potekala v Mariboru). Celoten projekt bo potekal pod imenom Youth Banks on the Move, v obdobju med 1. 10. 2014 – 31. 1. 2016. Projekt bo v celoti sofinanciran iz evropskih sredstev programa Erasmus+ ter sredstev sodelujočih organizacij. Mladinski kulturni center Maribor je iz omenjenega programa pridobil 15.670,00 EUR evropskih sredstev.

Idejno in vsebinsko zasnovo obeh mladinskih izmenjav ter prijavo na razpis so pod mentorstvom Mladinskega kulturnega centra Maribor pripravili mladi, člani Skrbniškega odbora Banke idej, ki bodo tudi aktivno sodelovali pri pripravi in izvedbi projekta. Mlade, ki bi želeli sodelovati v projektu vabijo, da se prijavijo na razpis za člane Skrbniškega odbora Banke idej, objavljenega na spletni strani Banke idej: www.banka-idej.si. Rok za prijavo je 14. 9. 2014.

Več si lahko preberete na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.