08:03, ned, 19. Maj

Mendy podaljšal zvestobo Mariboru





Jean-Philippe Mendy še vsaj tri naslednje sezone ostaja ključen člen napada slovenskih državnih prvakov iz Maribora. Francoz senegalskih korenin in Maribor sta danes dobro sodelovanje potrdila s podpisom nove pogodbe, ki se bo iztekla maja 2017, so potrdili na uradni spletni strani vijoličastih.

Ekipa NK Maribor. Vir: STA
Ekipa NK Maribor.
Vir: STA

Sedemindvajsetletni Francoz se zelo dobro počuti v mestu ob Dravi. V Mariboru se je poročil, z ženo Lisette sta v pričakovanju rojstva sina, zato ni nikakršno presenečenje, da je tudi vodilnemu slovenskemu klubu podaljšal zvestobo. “Vesel sem, da sem tukaj. In z veseljem bom ostal,” je ob sklenitvi novega dogovora z nasmehom na ustnicah pojasnil učinkoviti mariborski napadalec.

“V Mariboru se prijetno počutim, nogometno in zasebno. Hvala ekipi, soigralcem, trenerjem, vodstvu kluba. Odlično igramo in treniramo, sam pa sem lahko osredotočen le na nogomet. Za vse druge zadeve je poskrbljeno. Ko kaj potrebujem, so mi vsi v klubu vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Sodelovanje je popolno, na vseh ravneh. Ko sem dobil ponudbo za sklenitev novega dogovora, je bil odgovor preprost. Da. Vprašanje pa le eno, kje naj podpišem,” je še dejal napadalec, ki se je vijoličastim pridružil poleti 2013.

Tudi pri prvih naslednjih korakih v vijoličastem ima Mendy velike načrte: “Pričakujem prvi naslov prvaka, prvo trofejo v vijoličastem in s podaljšanjem pogodbe verjamem, da samo pri tem ne bo ostalo.”

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.