01:43, sob, 27. Apr

Mestni svetnik pozval Arsenoviča za razkritje podatkov o novem direktorju Nigrada





Mestni svetnik Igor Jurišič – Stranka mladih – Zeleni Evrope, je na mariborskega župana naslovil javni poziv za umiritev govoric v povezavi s podjetjem Nigrad.

“V kolikor smo bili na seji mestnega sveta 28.2.2023 opozorjeni, da vlada nepopisno nezadovoljstvo v podjetju Snaga d.o.o. zaradi namere razrešitve direktorja, ki podjetje vodi zelo dobro, tako z vidika uporabnikov, kot tudi zaposlenih, je v podjetju NIGRAD razlog za nezadovoljstvo druge narave,” je uvodoma zapisal.

V podjetju in javnosti so se namreč razširile govorice, da naj nov direktor ne bi izpolnjeval ključnega pogoja na razpisu – najmanj pet let delovnih izkušenj z vodenjem ali upravljanjem gospodarskih družb.

“Glede na to, da je vsem v interesu, da se takšne govorice ustavijo, Vas prosim, da tako mestne svetnike, javnost in predvsem zaposlene v NIGRAD-u pomirite z javno objavo dokazil o izpolnjevanju omenjenega pogoja in s tem ovržete govorice, ki povzročajo veliko nelagodje, slabšajo odnose v podjetju in posledično negativno vplivajo na kakovosten mestni servis,” je še zapisal in dodal: “Za javno objavo teh podatkov, ki bodo pomirili javnost, zaposlene in Mestni svet se Vam iskreno zahvaljujem.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.