22:33, ned, 12. Maj

Miran Rudan zapustil skupino Pop Design podobno kot pred leti Vili Resnik





“Dragi moji. Dragi naši. Verjetno je tudi že do vas prišla novica, da sem zapustil Pop design… Prav tako tudi Tomaž Zajšek in Tomaz Pavlin,” je zapisal Miran Rudan.

Miran Rudan z novimi starimi glasbenimi kolegi. VIR: Facebook, Miran Rudan

“Hvala vsem, ki ste bili z nami in, ki boste z nami še naprej. Mi trije smo se povezali s kitaristom Majem Vlašičem in bobnarjem Miho Recljem in nadaljujemo s še večjim zagonom in še več energije. Se vidimo na nastopih,” je bil kratek Rudan.

Skupina Pop Design je bila dolga leta znana slovenska skupina. V njej je bil nekoč tudi Vili Resnik. Tudi on je v 90. letih prejšnjega stoletja leti naredil podobno potezo kot zdaj Miran Rudan. Ker ni več šlo po skupni poti in ker je želel sam ustvarjati, je skupino zapustil. Skupina je bila pred tem dobro znana, za tem je bilo uspehov manj. A ko se ji je pridružil Miran Rudan, ki je prinesel svež veter in tudi nekaj novo ustvarjenih pesmi priznanih avtorjev, so se za Pop Design spet začeli dobri časi. Kakšni bodo vnaprej, ko Rudan stopa na novo glasbeno pot v svoji skupini Miran Rudan Band ter tudi z Legendami, bo pokazal čas. Rudan namreč nadaljuje sodelovanje z Zajškom, Pavlinom, Vlašičem in Recljem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.