05:06, sob, 27. Apr

Misli podpore za Evo, pred katero je zahtevna operacija, da bo lahko hodila





Eva je ta trenutek že v operacijski sobi v St. Louis Children’s Hospital v ZDA na zahtevni kompleksni operaciji, s katero ji bodo kirurgi omogočili, da bo lahko samostojno hodila.

Prosimo, da Evi pošljemo vsi naše najbolj srčne misli podpore in dobre želje, da bo operacija potekala gladko in da bo maksimalno dobro uspela. Posebna nevro-kirurška operacija bo po predvidevanjih trajala okrog 8 ur, Evo pa operira priznani kirurg dr. Park,” so zapisali v društvu Viljem Julijan.

V tem času operacije smo v Društvu Viljem Julijan z Gregor Bezenšek ml. – SoulGreg Artist in Nino z vsem srcem na vso moč v mislih z Evo in ji pošiljamo najbolj pozitivne in ljubeče misli podpore. Močno smo v mislih tudi z njeno pogumno mamico Majo in držimo pesti, da bo Eva čim prej ponovno v njenem objemu in naročju.

Z vsem srcem držimo pesti, da bo operacija maksimalno uspešna in da bo Eva po operaciji začela novo življenje, da bo lahko samostojno hodila,” poudarijo.

Eva je prekrasna in izjemna deklica, ki se je rodila s hudo redko genetsko boleznijo hipomielinizacijsko levkodistrofijo tipa 9 in zaradi bolezni med drugim ne more samostojno hoditi.

Kmalu bo stara 5 let. Ker je operacija v ZDA samoplačniška smo v Društvu Viljem Julijan za Evo lani decembra uspeli zbrati 129.341€, s čimer ji je bilo omogočeno to zdravljenje. Eva je del zbranih sredstev namenila tudi drugim otrokom z redkimi boleznimi in je s tem pokazala, kako izjemno veliko je njeno srce.

Draga Eva, vsi smo z vso močjo v mislih s tabo in ti pošiljamo naše misli podpore čez ocean. Vemo, da boš kmalu zopet nasmejana v toplem maminem objemu, še zapišejo v društvu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.