09:03, sre, 24. Jul

Modno doživetje z bogatim umetniškim repertoarjem

Sladka zavist, ki privzdigne obrvi in se neustrašno postavi pred zlovešč pogled. Drznost, predrznost, ki pelje na osvobajajočo pot iz okvirjev. Sedmi greh. Že, a mar ni življenje ena sama hoja po robu in se prava avantura začne šele s prvim korakom v neznano? Vznemirljivo ljubosumje, ki obrača glave. Prepovedan poljub, ki te izda, a si hkrati želiš še več. Sporočilo iz nekih drugih časov. Praspomin ranljivosti.

‘INVIDIA by DH FASHION’ je modno doživetje, ki združuje predstavitev nove prestižne kolekcije slovenske modne znamke DH fashion z bogatim umetniškim repertoarjem. Pravljičen cvetoči ambient, ki ga je navdihnil poročni dan, bo s čarobno modno pisto postal kulisa za vrsto prepletajočih se klasičnih in sodobnih artističnih uprizoritev. Opera in balet bosta postreženi v popolnoma novih dimenzijah, modna predstava Invidia pa vas bo tako popeljala v neke druge čase, naravnost iz preteklosti naprej v prihodnost. Številnim manekenkam in manekenom se bosta na modni pisti med drugim pridružili tudi vrhunski Amaya in Lea Sirk, ki bosta s ščepcem čarovnije premierno predstavili svoje nove glasbene kreacije.

Vir: DH Fashion
Vir: DH Fashion

Prijetno modno druženje se nadaljuje s koncertom izjemne vokalistke Mojce Potrč ter odprtjem showrooma, ki bo unikatne DH fashion kreacije približal gostom.
Kako se starodobna pravljica v resnici zaključi? Kdo živi srečno do konca svojih dni? Kdo je pripravljen na greh? Je kriva Invidia?
Tančica skrivnosti bo razgrnjena v petek, 22. 2. 2019, v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

dh_fashion_05cropsquar

Na modno glasbenem spektaklu INVIDIA by DH FASHION, se bodo ob predstavitvi nove gala kolekcije oblačil DH FASHION predstavili tudi slovenski in tuji umetniki: Maja Keuc – Amaya, Lea Sirk, operna pevka Andreja Zidarič in mnogi drugi.

Gala modno dogajanje bo v petek, 22. 2. 2019, v Slovenskem narodnem gledališču Maribor (SNG Maribor, Slovenska ulica 27, Maribor).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.