19:04, ned, 19. Maj

Na 12-letni deklici, ki so jo našli mrtvo v kovčku, odkrili nekaj nenavadnega





Na 12-letni deklici, ki so jo našli mrtvo v kovčku v Parizu, so policisti na njenem telesu našli številke 1 in 0, ki jih za zdaj še ne znajo pojasniti.

Policisti so izjavili, da so številke na deklici ožigosane z napravo, ne pa urezane v telo ali napisane, poroča portal 24ur.com. Deklico so sicer našli stlačeno v kovček, zvezano in s prerezanim grlom. Po obdukciji pa so ugotovili, da je umrla zaradi zadušitve.

Njena mati jo je prijavila kot pogrešano, ker se deklica ni vrnila iz šole, kasneje so deklico našli nekaj ulic od doma. Mami je sporočil, da hčerka ni prišla iz šole dekličin oče. Videl jo je na posnetkih varnostne kamere v prisotnosti neke mlajše ženske, a deklica ni prišla do stanovanja. Policija je pri preiskavi našla v kleti sledi ugrabitve, lepilni trak in škarje. Na posnetkih so našli žensko, ki je zunaj stavbe nosila kovček, v katerem so kasneje našli 12-letnico.

Francoski mediji poročajo, da so štiri osebe v priporu, med njimi tudi ženska, ki je nosila kovček, prav tako tudi moški, ki je našel kovček in nato poklical policijo, ta sicer naj ne bi bil obravnavan kot osumljenec.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.