18:19, ned, 5. Maj

Na celjskem sejmišču danes in jutri erotični sejem z vročimi prizori in praktičnimi prikazi





Na celjskem sejmišču bo danes in v soboto po štirih letih znova potekal 13. erotični sejem Sloverotika. Organizatorji obljubljajo vroče prizore, praktične prikaze pa tudi izobraževalne vsebine. Na sejmu pričakujejo več kot 11.000 obiskovalcev.

Po navedbah organizatorja, družbe Celjski sejem, bodo na dvodnevnem sejmu poleg nastopov na odru prikazali delovanje erotičnih igračk, obiskovalcem pa ponudili izobraževalne vsebine, kot so prikaz tantrične masaže.

Z VIP-prostorom za obiskovalce, ki bodo želeli spoznati zvezde večera

Na voljo bo tudi VIP-prostor za obiskovalce, kjer bodo lahko spoznali zvezde večera in se z njimi družili, dodaten oder v zakulisju ter prostor za tiste, ki bodo želeli ob doplačilu uživati v dodatnih predstavah nastopajočih. Kot novost organizatorji izpostavljajo posebno uro za nakupe izdelkov za bolj zabavno spolnost. Ta bo vsak dan sejma med 22. in 23. uro, ko na glavnem odru ne bo dogodkov.

Zvezde Sloverotike

Med glavnimi zvezdami vročega sejemskega dogajanja v Celjskem sejmu napovedujejo Hrvatico Sweet Mery, neuradno “evropsko prvakinjo v seksu”, edinega slovenskega igralca in producenta v svetu odraslih vsebin, ki je znan pod imenom Mister Riddle, madžarsko igralko v filmih za odrasle Ophelio Dust ter slačifante Erosboys.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.