09:16, sob, 27. Apr

Na Europarkov velikonočni sejem po navdih za letošnje praznike





Pred nami so velikonočni prazniki, ki jih bo večina preživela v družbi najbližjih. Da bodo priprave na barvanje pirhov, velikonočni zajtrk in obdaritev najmlajših čim bolj prijetne, na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije ta konec tedna, od 28. do 30. marca, pripravljajo tradicionalni Europarkov velikonočni sejem. Na stojnicah na nakupovalnih ulicah v pritličju Europarka bodo obiskovalci našli številne dobrote, od pirhov do potic, pa tudi ročno izdelane okraske za dom.

Na velikonočni sejem po živila lokalnih ponudnikov

Za dobro in prijetno pripravo na praznične dni bodo na Europarkovem velikonočnem sejmu poskrbeli številni lokalni ponudniki. Obiskovalci bodo lahko na stojnicah našli sveže sadje in zelenjavo, pekovske izdelke in potice, jajca ter domače mesne izdelke. Vsi tisti, ki še niso našli ideje za pogrinjek ob velikonočnem zajtrku, bodo navdih vsekakor našli pri prijaznih ponudnikih, ki jim bodo z veseljem svetovali.

Na voljo tudi velikonočna dekoracija

Velikonočni prazniki so popoln čas za pomladno okrasitev doma. Na sejmu bodo zato ponudniki predstavili ročne izdelke iz lesa, gline, stekla in tekstila, s katerimi bodo obiskovalci lahko okrasili dom ali pa jih podarili najbližjim. Manjkali ne bodo niti ročno poslikani pirhi, unikatni izdelki iz dekorativnega lesa in naravnih materialov, pletene košare, lesena orodja, izdelki iz domače volne in eko pridelki.

Obiščite Europarkov velikonočni sejem (foto_AV studio)

Ideje za velikonočna darila

Za vse tiste, ki se za veliko noč obdarujejo, bodo v mariborskem Europarku poskrbeli, da pri iskanju lepih daril ne bodo imeli težav. Poleg številnih izdelkov, ki jih bodo našli na sejmu, je lahko odlična izbira tudi darilni bon Desetak, ki nikoli ne razočara. Desetake lahko obdarovanci unovčijo na kar petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: Europark Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Center Vič Ljubljana. Izbirajo lahko med 450 različnimi trgovinami, boni pa so unovčljivi tudi v vseh gostinskih lokalih na navedenih nakupovalnih destinacijah. Darilne bone se lahko kupi pri Info točki Europarka Maribor ali pa se jih naroči preko spleta na www.desetak.si.

Fotografiranje v spomin na veliko noč

V Europarku bodo v sklopu praznovanja velike noči letos obiskovalce razveselili s profesionalnim fotografiranjem, ki bo v nadstropju pri trgovini Bags&More. Obiskovalci bodo tako imeli priložnost, da si ustvarijo čudovite spomine na letošnje velikonočne praznike. Fotografiranje bo obiskovalcem na voljo od danes, 26. marca, do sobote, 30. marca, med 10. in 12. uro ter med 15. in 19. uro. Eno brezplačno fotografijo s spominom na ta dogodek bodo lahko prevzeli pri stojnici InŠtant Foto v pritličju nakupovalne destinacije.

Fotografiranje v spomin na veliko noč (foto_AV studio)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.