11:49, sre, 15. Maj

Na planinski koči nekdo ukradel vse možno, celo spominčke in magnetke, ter lomil stvari





Na Vojkovi koči na Nanosu so osuplo ugotovili, da je neznanec vlomil v njihove prostore in naredil veliko škodo. Ni samo odtujil denarja, pijače in hrane, ampak tudi lomil stvari in ukradel celo spominčke in magnetke.

“Hvala TEBI, KI SI NAM ZA ZADNJI DELOVNI DAN poskrbel, da smo ostali BREZ BESED, KAJ JE ČLOVEK SPOSOBEN NAREDITI V HRIBIH!!!!” so zapisali po tem, ko so ugotovili, kakšno škodo jim je naredil neznanec.

“Ko misliš, da si doživel v hribih vse, vidiš, da je človek brez vesti, kančka sočutja, morale in pohlepen,” so zapisali in dodali: “Da si nas OKRADEL in naredil veliko materialno škodo, da si pobral denar, pijačo za planince, sladkor in med, pa frutabele.” A to še ni bilo vse. Vlomilec ali več vlomilcev je naredilo še več škode: “Polomil kavni aparat in poštemplal pulte s planinskimi žigi. Razbil tečaje vrat in jih po opravljenem delu nasadil na mesto. Da si ukradel spominčke koče in magnetke … si pa res pravi fenomen.”

Zaključili so: “HVALA še enkrat za nepozaben zadnji dan. Ampak mi smo ga oddelali brez težav. Zate pa bo poskrbela karma.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.