16:59, pon, 20. Maj

Napad na nekdanjega udeleženca resničnostnega šova, končal na urgenci UKC Maribor





Znani Slovenec, ki ga poznano iz resničnostnega šova Kmetija, je doživel napad s strani sovaščana. “Mislim sem, da me bo ubil, tako me je tepel,” je zapisal.

Jan Knez velja za velikega ljubitelja živali, ter je nekdanji udeleženec resničnostnega šova Kmetija, danes pa je  doživel grozovito izkušnjo. Ker se je bal za svojega srnjačka Miškota, ki smo ga lahko gledali tudi v omenjenem šovu, naj bi bil s strani sovaščana fizično napaden. Tako je zapisal na družbenem omrežju Facebook, ter v dokaz prilepil nekaj fotografij.

Knez je na družbeno omrežje dodal fotografijo, iz katere je razvidno, da je poškodovan po glavi, objavil pa je tudi policijski zapisnik, kjer je razloženo, kaj se je dogajalo danes dopoldne v Framu.

Bal se je za življenje

Kot je razvidno iz policijskega zapisnika, naj bi ga soseda po telefonu obvestila, da se pred njegovimi dvoriščnimi vrati nahaja večji pes črne barve. Knez je takoj odšel do kraja, kjer se je pes nahajal in ga fotografiral. Kot je pojasnil, pa se je takrat pripeljal mimo lastnik psa in ko mu je Knez povedal, da je psa fotografiral, ker lovi in preganja tudi njegovega srnjačka Miška, ga je ta fizično napadel.

“Pri tem sem mislil,da me bo ubil, tako me je tepel. Z nogo je tudi brcnil v vrata,” Knez navaja v policijskem zapisniku.

“Zelo sem se prestrašil, da je nekdo lahko tako nasilen,” je še dejal. Zaradi poškodb, ki jih je utrpel pri napadu, je obiskal zdravniško pomoč. Po nekaj urah je objavil še dve fotografiji, ter zapisal, da je še vedno v UKC Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.