06:46, čet, 2. Maj

Navihanci navdušili s premiero “Kdo je ubil Mici?”





V Hramu kulture Arnolda Tovornika smo bili priča premierno odigrani predstavi “Kdo je ubil Mici?”, v izvedbi Navihancev, članov dramske sekcije Kulturnega društva (KD) Pavza. Igralci so dodobra nasmejali občinstvo in poželi ogromen aplavz.

kdo-je-ubil-mici-navihanci-kd-pavza-20

Kulturno društvo Pavza je pod vodstvom Polonce Perkuš, vodje dramske sekcije, v Selnici ob Dravi premierno odigralo dobro uro dolgo predstavo z naslovom “Kdo je ubil Mici?”. Velika dvorana Hrama kulture je bila nabito polna, slišati je bilo ogromno smeha.

Obiskovalci z nasmejanimi obrazi so nam ob koncu povedali: “Predstava je bila izjemna, čestitam!”, “Do solz sem se nasmejala, preživela sem lep večer.”, “Mladi so pokazali kaj zmorejo, za prihodnost amaterskega igralstva se nam ni treba bati.”.

Ob tem je Perkuševa še dejala: »Izredno sem zadovoljna z odzivi občinstva in ponosna na igralce. Predstava bo doživela še kar nekaj repriz. Uprizarjali jo bomo približno dve leti.« Ob tem pa poudarila: »Še nas boste imeli priložnost videti na štajerskem. Gostovali pa bomo tudi na gorenjskem in najverjetneje še kje drugje po Sloveniji.«

Vidno zadovoljni so bili tudi igralci. Pravijo, da so bile vaje, ki so trajale vse od septembra, včasih naporne, veliko krat pa izredno zabavne in sproščujoče.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.