22:00, sob, 4. Maj

Nekdanjega policista našli v mlaki krvi, kakšno je stanje z njim danes?





Spomnimo, pred dnevi se je v okolici Lenarta zgodil napad na nekdanjega policista. Preverili smo, če so policisti že našli storilca ter kakšno je stanje s poškodovanim.

Za Lokalec.si so na Policijski upravi Maribor pojasnili: “Mariborski policisti in kriminalisti glede kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe, ki jih je utrpel moški, intenzivno zbiramo obvestila, v smislu izsleditve storilca tovrstnega kaznivega dejanja.”

Ni v smrti nevarnosti

Dodali so, da ker kriminalistična preiskava še poteka, nam več podatkov ne morejo posredovati: “Dodamo lahko, da moški, ki je utrpel hude telesne poškodbe ni v smrtni nevarnosti.”

Spomnimo – mariborski policisti so pred enim tednom obravnavali kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe moškega v okolici Lenarta, o čemer so bili obveščeni v torek, 6. februarja, zjutraj. Napad se je zgodil na območju Jurovskega Dola.

Po neuradnih podatkih je žrtev napada nekdanji policist in nekaj časa tudi komandir na policijski postaji v Šentilju – Branko Pivljakovič. Občani, bi ga naj tistega dne našli v mlaki krvi, v bližini domačega pokopališča, Pivljakovič je bil takoj odpeljan v bolnišnico.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.