00:25, ned, 19. Maj

VIDEO: Neverjetno neodgovorno početje: Med reševanjem na avtocesti igrali harmoniko, se sprehajali z otroki …





Medtem ko je danes potekalo reševanje in sanacija po hudi prometni nesreči na primorski avtocesti, so lahko ljudje v vozilih opazovali neverjetno neodgovorne, prepovedane in nevarne prizore.

Ljudje so reševalni pas izkoriščali za sprehod po avtocesti, celo z otroki, igranje harmonike, približevanje mestu, kjer je nevarnost požara. Zavod Reševalni pas opozarja, da je takšno početje sramotno, nevarno in prepovedano.

Medtem ko je potekalo reševanje in sanacija po prometni nesreči na avtocesti, v kateri je umrl 33-letni voznik tovornjaka, se vidi veliko in preveč neumnega, opozarja Zavod Reševalni pas. Izkoriščanje reševalnega pasu, sprehod po avtocesti, zabave, sprehajanje otrok, telefoniranje, peš približevanje mestu, kjer je nevarnost požara, naštevajo le nekaj nepremišljenih dejanj neodgovornih posameznikov.

Kot poudarjajo, je to sramotno, nevarno in prepovedano. Pristojni so takoj zaprli avtocesto in promet je obstal, potem pa se je začelo z neumnim, nevarnim in neprimernim početjem ujetih v zastoju, opisujejo. Objavili so video, na katerem so medtem, ko je potekalo reševanje in sanacija, igrali glasbeniki in zabavali vse tiste, ki so zapustili vozila in s tem ogrožali sebe in ostale.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.