00:42, pet, 21. Jun

Neznanec po Mariboru delal zelene srčke po fasadah

V Mariboru je nekdo v centru mesta po pešconi danes po fasadah objektov, na razne table in po tleh z zeleno barvo naslikal srčke. Policisti iščejo storilca in pozivajo lastnike nepremičnin na tem območju, ki so bili z dejanjem oškodovani, da se zglasijo na policijski postaji.

Zeleni srčki po fasadah in zidovih. Foto: PP Maribor I

Policisti Policijske postaje Maribor I so danes, 4. marca 2021, v dopoldanskih urah zaznali in obravnavali več kaznivih dejanj oškodovanja ali uničenja stvari, ki so posebnega kulturnega pomena ali naravne vrednote. Z opisanimi dejanji je bilo oškodovanih več pravnih in fizičnih oseb, ki imajo v lastništvu nepremičnine na območju peš cone in v bližnjih ulicah.

Doslej neznani storilec je predvsem na fasade objektov, na razne table in po tleh z zeleno barvo risal grafite (zelene srčke). Z dejanjem je fasade in ostalo poškodoval.

Z zelenimi srčki poškodovane fasade Foto: PP Maribor I

Policisti prosijo vse lastnike nepremičnin na tem območju, ki so bili z dejanjem oškodovani, da se zglasijo na Policijski postaji Maribor I, na naslovu Vošnjakova 1, Maribor, ali pošljejo pisno prijavo na e-naslov
naslov pp_maribor1.pumb@policija.si.

Obenem policisti prosijo vse, ki bi o tem dejanju ali storilcih karkoli vedeli, da to sporočijo na zapisani e-naslov, na interventno telefonsko številko policije 113, ali pa to sporočijo na anonimni telefon policije 080 1200.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.