07:23, ned, 19. Maj

Niz spomladanskih krvodajalskih akcij





Študentski svet Univerze v Mariboru že od leta 2005 organizira spomladanske in jesenske krvodajalske akcije “Poženi srce, daruj kri”. V mesecu maju tako vabijo vse študente in ostale zainteresirane, da se jim pridružijo na enem izmed petih terminov.

KrvodajalskaPlakatUM-03

Študentski svet Univerze v Mariboru želi s krvodajalskimi akcijami v mladih spodbuditi nesebičnost in jih motivirati za medsebojno pomoč. Akcije pripravljajo skupaj z Območnim združenjem Rdečega križa Maribor in Centrom za transfuzijsko medicino UKC Maribor. V tem mesecu bodo organizirane naslednje krvodajalske akcije:

– ponedeljek, 12. maj, od 9. do 12. ure: Pedagoška fakulteta UM;

– torek, 20. maj, od 7.30 do 17. ure: Fakulteta za zdravstvene vede UM in Medicinska fakulteta UM, krvodajalska akcija bo potekala na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor;

– četrtek, 22. maj, od 7. do 11. ure: Ekonomsko-poslovna fakulteta UM, krvodajalska akcija bo potekala na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor;

– ponedeljek, 26. maj, od 9. do 12. ure: Tehniške fakultete UM;

– torek, 27. maj, od 7.30 do 17. ure: Pravna fakulteta UM, krvodajalska akcija bo potekala na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor.

Več informacij kot tudi prijavne obrazce za krvodajalske akcije najdete na spletni strani Študentskega sveta Univerze v Mariboru.

Odpovejmo se delčku sebe z namenom, da ga poklonimo drugim. Ponudimo pomoč sočloveku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.