07:16, ned, 28. Apr

NK Maribor z novo okrepitvijo: Podpisali z 21-letnim francoskim nogometašem





Četrti nov obraz v Ljudskem vrtu je 21-letni francoski nogometaš maroških korenin, ki se najboljše znajde v vlogi krilnega napadalca ali ofenzivnega zveznega igralca – Redwan Bourlès.

Zimski prestopni rok se nadaljuje, v NK Maribor pa so predstavili naslednjo kadrovsko potezo. Četrti nov obraz v Ljudskem vrtu je Redwan Bourlès, 21-letni francoski nogometaš maroških korenin, ki se najboljše znajde v vlogi krilnega napadalca ali ofenzivnega zveznega igralca. Prihaja kot prost igralec, dogovor je sklenjen do poletja 2026.

O prihodu naslednjega novinca je športni direktor Marko Šuler za klubsko spletno stran povedal: “Želeli smo dodati igralca z nekoliko drugačnimi značilnostmi, kot jih imamo v trenutnem kadru. Redwan ima hitrost, drznost. Gre za mladega igralca, ki je pokazal nadarjenost, a mu je kot najstniku igranje v prvi francoski ligi še pomenilo prevelik korak. Zdaj išče nove izzive, pripeljan je kot dodatna rešitev ob Barišiću in Božiću. Lahko igra na levi strani, a tudi v sredini, za napadalcem. Moštvu se je priključil z današnjim dnem in bo že med potniki v Turčijo. Prihaja v drugo okolje, tako da bo potreboval nekaj časa za prilagajanje, ki ga bo tudi dobil. Verjamem pa, da nam bo prinesel raznovrstnost in pomeni naložbo za prihodnost.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.