21:51, sre, 21. Feb

Nogometni klub malega nogometa iz Vitomarcev jutri v finalu največjega turnirja v malem nogometu na širšem območju Balkana

Veteranska ekipa Nogometnega kluba malega nogometa Vitomarci Meteorplast se je uvrstila v finale največjega turnirja v malem nogometu na širšem prostoru Balkana.

Finale bo v četrtek, 29. 12. 2022 ob 18.30, ko se bodo pomerili z ekipo Pelmen Zagreb. Finale bo prenašala tudi Hrvaška nacionalna televizija HRT2. Skupaj bo letos na turnirju Kutija i Šibica v Zagrebu nastopilo 286 ekip, od tega jih je 188 v članki konkurenci, 78 med veterani in 20 ženskih ekip.

V konkurenci 78 ekip smo prišli do finala. Na turnirju, ki traja od sredine novembra, je bilo za pot do finala treba že petkrat zmagati. Trenutno vodilni strelec veteranskega turnirja je prav njihov igralec Dare Vršič z doseženimi 13 zadetki.

Postava KMN Vitomarci Meteorplast za finalno tekmo: Davorin Šnofl, Dare Vršič , Rok Grželj, Andrej Struna, Asmir Sukanovič, Miha Osojnik, Goran Jolič, Željko Mitrakovič, Rade Rusmir, Edis Kukavica. Zaradi poškodb pa manjkajo: Boris Kocuvan, Joviša Kraljevič, Zoran Pavlovič.

Vodja ekipe: Darko Rojs in Saša Makoter, predstavnik ekipe; Danilo Slana.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *