10:26, pet, 26. Apr

Nov športni direktor NK Maribor je Marko Šuler





V večernih urah so iz NK Maribor sporočili: “Sporočamo odločitev vodstva kluba o spremembah v športnem delu po večerni seji upravnega odbora: Oliver Bogatinov ni več športni direktor, Mauro Camoranesi ni več trener NK Maribor.”

FOTO: NK Maribor
Novi športni direktor je Marko Šuler, ekipo bo na tekmi v Sežani in na sobotnem derbiju vodil Saša Gajser.

“Znašli smo se v rezultatski krizi”

V sporočilu za javnost so zapisali, da smernice delovanja, ki jih je vodstvo kluba zastavilo ob začetku sodelovanja, niso bile izpolnjene. “Znašli smo se v rezultatski krizi, ki traja in trenutno ne zaznavamo znakov sprememb. Zavedamo se specifičnosti priprav, toda ne glede na okoliščine ni opazne nadgradnje dela. Na igrišču ni prisotne energije moštva, zaznati je krizo odnosov v slačilnici, kar je posledica  nekomunikacije med igralci in strokovnim štabom,” so še zapisali in dodali, da je bila odločitev sprejeta z namenom, da se 15-kratni državni prvak vrne k utečenim vrednotam, na katerih so gradili vrsto let.

Zaključeno sodelovanje tudi z nekaterimi drugimi

Prav tako je zaključeno tudi sodelovanje s preostalimi člani strokovnega štaba, ki so bili izbrani kot sodelavci dosedanjega trenerja (Andres Roberto Yllana, Miguel Enrique Albino, Fernando Daniel Nowicki, Victor Palacios).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.