06:01, čet, 2. Maj

Nova KBM spodbuja zdrav način življenja





V Novi KBM spodbujamo zdrav način življenja med strankami in zaposlenimi, hkrati pa si z uresničevanjem strategije družbene odgovornosti prizadevamo za razvoj tako lokalnega kot nacionalnega okolja.

Tudi letos so ponosni pokrovitelj 25. Ljubljanskega maratona, v okviru katerega bodo tekli zaposleni banke, ki se jim bo pridružila Helena Javornik, ena najboljših atletinj v slovenski zgodovini, ki je tudi ambasadorka programa promocije zdravja na delovnem mestu v Novi KBM.

Na voljo bo za individualne nasvete

Helena Javornik bo obiskovalcem in tekačem na Ljubljanskem maratonu pred in po maratonu na voljo za individualne nasvete, s katerimi lahko posameznik izboljša svojo tekaško tehniko in doseže še boljše rezultate. Ker je po teku pomembna tudi regeneracija, bodo v Novi KBM na Trgu republike organizirali še krajše športne masaže, ki bodo prav tako na voljo tekačem in obiskovalcem, potekale pa bodo v skladu z veljavnimi predpisi za zaščito zdravja.

Sponzorstvo Ljubljanskega maratona vidijo kot priložnost za razvoj pristnega partnerskega odnosa z večplastnimi pozitivnimi učinki, ki se odražajo v širšem okolju. “V slovenskem prostoru je Nova KBM ena največjih finančnih institucij, ki zraven gospodarstva in kulture podpira tudi šport. Z rastočim vplivom narašča tudi naša odgovornost, da ostajamo vzor, ustvarjamo najboljše zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih. Ponosni smo, da lahko aktivno prispevamo k spodbujanju zdravega načina življenja med zaposlenimi in strankami, saj je zdravje v Novi KBM pomembna vrednota,” je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Strateško partnerstvo jim daje priložnost za ustvarjanje novih uspešnih zgodb, ki so pomembne za šport. V Novi KBM so ponosni, da Ljubljanski maraton tudi z njihovo pomočjo uspešno utrjuje svojo pozicijo enega najpomembnejšega in najatraktivnejših športnih dogodkov v Sloveniji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.