20:32, pet, 19. Apr

Nova lokacija Travmatoloških kontrolnih ambulant





Iz Univerzitetnega kliničnega centra Maribor poročajo o novi lokaciji Travmatoloških kontrolnih ambulant.

FOTO: UKC Maribor

Število vseh hospitaliziranih covid bolnikov v UKC Maribor ostaja približno enako in zdaj znaša skupno 201 – od tega je na intenzivnem zdravljenju prišlo do povečanja števila pacientov, ki je zdaj pri 47. Skupno število vseh umrlih se je žal ponovno zvišalo in zdaj znaša 128, skupno število vseh do sedaj odpuščenih covid bolnikov pa je doseglo že številko 473.

❗️Število Covid bolnikov v intenzivni enoti je še zmeraj zelo visoko – kar 48 bolnikov potrebuje intenzivno zdravljenje….

Objavil/a UKC Maribor dne Četrtek, 26. november 2020

»Covid odsotnost« zaposlenih UKC Maribor na dan 25. 11. 2020 (karantena, morebitni stik, okužbe, varstvo otrok ipd.) je 235 ljudi, od tega 32 zdravnikov in 114 delavcev zdravstvene nege. Med 235 odsotnimi gre za 107 primerov varstva otrok zaradi šole na daljavo.

Sprememba lokacije

S ponedeljkom, 30. 11. 2020 se bodo Travmatološke kontrolne ambulante preselile na novo lokacijo. Ambulante se bodo nahajale v stavbi Urgentnega centra (stavba 1), vhod za paciente pa bo neposredno nasproti ORL ambulant (stavba 7, vhod 7A), označeno z rdečim krogom in puščico na spodnji sliki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.