16:29, čet, 2. Maj

Nove informacije pri iskanju dvoletne deklice, to policisti zahtevajo od mame





Iskanje komaj dveletne deklic Danke v bližini Bora, še vedno poteka. Danes je peti dan iskanje, kljub naporom policije, gasilcev, ostalih reševalnih služb in številnih občanov, usoda Danke še vedno ostaja neznana.

Medtem ko se vsa Srbija sprašuje, kje je Danka Ilić, njena mama Ivana dneve preživlja na policijski postaji, kjer so jo kar štirikrat ure in ure zasliševali, da bi se spomnila vseh pomembnih podrobnosti, povezanih z izginotjem njene hčerke. Razlog za večurne pogovore s policisti je tudi ta, da je preiskovalcem čudno dejstvo, da je Danka in njenega starejšega sina peljala na sprehod v času, ko je deževalo, navaja Blic.

Oče pogrešane srbske malčice Miloš Ilić se je oglasil na družbenem omrežju Instagram. Delil je fotografijo svoje hčerke z dodanimi emotikoni sklenjenih rok v molitvi, poroča več medijev. Oče male Danke se je oglasil že ob njenem izginotju, ko ji je sporočil: “Ljubica moja, moj svet, očka te bo našel!”

Mamo odpeljali na kraj, da rekonstruirajo dogodek

Policisti so medtem po neuradnih informacijah Nove.rs mamo pogrešane deklice Ivano Ilić odpeljali na kraj, kjer je nazadnje videla hčerko. Tam naj bi policistom opisala in pokazala vse podrobnosti, ki so se zgodile na dan izginotja dveletne deklice. Policisti bodo skušali z njenim opisom dogodkov rekonstruirati gibanje družine.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.