17:49, ned, 19. Maj

Podrobnosti o streljanju na območju Ptuja, v intervencijo vključen tudi policijski pogajalec





Mariborski policisti sporočajo: “Danes dopoldne smo bili obveščeni o streljanju na območju Ptuja (v bližini Dražencev). Policisti so kraj zavarovali in izvajajo prve nujne ukrepe.”

Po doslej znanih informacijah ni nihče poškodovan, še navajajo policisti in dodajo: “Prosimo, da upoštevate navodila policistov na kraju in z zadrževanjem na kraju ne ovirate dela intervencijskih služb. Ko bo znanih več informacij vas bomo o tem obvestili.”

Kasneje so svoje obvestilo dopolnili: “V dopoldanskih urah smo bili na OKC PU Maribor obveščeni o tem, da se na Ptuju, v bližini Dražencev nahaja moški, ki ima pri sebi orožje. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti, ki so ob prihodu zavarovali širšo okolico stanovanjske hiše in izvedli prve nujne ukrepe.”

Na kraj so bili napoteni tudi pripadniki Specialne enote policije, v intervencijo se je vključil tudi policijski pogajalec. Po dosedanjih informacijah ni nihče poškodovan, še sporočajo mariborski policisti.

Občane še vedno pozivajo, da upoštevajo navodila policistov na kraju in z zadrževanjem na kraju ne ovirajo dela intervencijskih služb.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.