23:26, ned, 28. Apr

Občina Sveta Trojica objavila razpis za dodelitev nagrad dijakom, študentom in diplomantom





Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah je objavila javni poziv za oddajo vlog za dodelitev nagrad dijakom in študentom ter diplomantom s stalnim prebivališčem v občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah za dosežke v šolskem oziroma študijskem letu 2022/2023.

Pogoji za pridobitev nagrade in obrazec, s katerim lahko oddajo vlogo, so objavljeni na spletni strani Občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah TUKAJ.

Nagrade Občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah se podeljuje dijakom ter rednim in nezaposlenim izrednim študentom na vseh stopnjah bolonjskega študija, ki so državljani Republike Slovenije in imajo stalno prebivališče v Občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Vlogo za dodelitev nagrad lahko vložijo:

  • dijaki, ki so na državnih ali mednarodnih tekmovanjih zasedli najmanj 3. mesto ali so v vseh letnikih srednje šole dosegli odlični uspeh ali so po opravljeni splošni maturi pridobili naziv »zlati maturant«;
  • študenti dodiplomskega študija, ki še niso dopolnili 30 let in študenti podiplomskega študija, ki še niso dopolnili 35 let, in ki so uspešno opravili letnik s povprečno oceno najmanj 9,00 zaokroženo na dve decimalki (uspeh se ugotavlja tako, da se izračuna povprečje številčno izraženih ocen, doseženih od 1. oktobra 2022 do 30. septembra 2023);
  • diplomanti, ki so opravili diplomo na prvi bolonjski stopnji in so zaključili šolanje s povprečno oceno izpitov najmanj 9,0 zaokroženo na dve decimalki ter tisti, ki so opravili magisterij ali doktorat.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.