13:34, ned, 19. Maj

Od 19. oktobra prilagojeni vozni redi mestnih avtobusov

V mestnem avtobusnem prometu v Mariboru bodo od ponedeljka, 19. oktobra 2020, veljali prilagojeni vozni redi. Razlog za spremembo sedanjih voznih redov je, da bo od omenjenega dne pouk v vseh osnovnih šolah od 6. razreda naprej in v srednjih šolah potekal na daljavo, zato na Marpromu pričakujejo upad števila potnikov (šolarjev) na avtobusih.

“Tako smo v dogovoru z Mestno občino Maribor sprejeli odločitev, da spremenimo oziroma prilagodimo vozne rede mestnega potniškega prometa trenutnim razmeram, ki so posledica širjenja koronavirusa. Z uveljavitvijo prilagojenih voznih redov bodo avtobusi še naprej vozili na vseh mariborskih mestnih linijah, se bo pa nekoliko zmanjšala pogostost voženj,” so sporočili iz Marproma.

Blagajna na glavni avtobusni postaji normalno deluje

Kljub tej spremembi, ki bo veljala do preklica, bo blagajna na glavni avtobusni postaji še naprej delovala kot doslej: ob delavnikih med 6. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 16. uro ter ob nedeljah med 12. in 20.uro. “Pri tem znova opozarjamo, da je na avtobusih in glavni avtobusni postaji med drugim obvezna uporaba zaščitnih mask,” so še zapisali in se zahvalili potnikom za dosledno spoštovanje zaščitnih ukrepov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.