04:05, sob, 27. Apr

Od danes mali nogometaši na Slovenija kamp 2017





Nogometna šola Jarenina – Pesnica nadaljuje uspešno delo in že tretje leto zapored organizira Nogometni kamp v okviru SLOVENIJA KAMP 2017. Med 3. in 8. julijem se bo namreč več kot 500 otrok, v 12. različnih krajih po Sloveniji, podilo za nogometno žogo. Otroke in izkušene trenerje čaka pet dni nogometa, igre in veselja, v soboto pa zaključna prireditev.

Simbolična fotografija je iz kampa 2015
Simbolična fotografija je iz kampa 2015

Na igriščih v 12. krajih po Sloveniji, tudi v Jarenini, se danes, v ponedeljek, 3. julija, pričenja nogometni kamp, v katerem sodelujejo mali nogometaši iz vse Slovenije. 5-dnevni nogometni kamp je namenjen otrokom med 6. in 13.letom starosti. Vsak dan med 7.30 in 16.30 bodo otroci deležni popolne oskrbe (zajtrk, malica, kosilo), dveh treningov in različnih animacij in presenečenj. Otroke bodo sprejele ekipe strokovnih sodelavcev, animatorjev in prostovoljcev, ki bodo skupaj z njimi, pet dni dihali nogomet, se zabavali ob animacijah, spoznavali prijatelje, se navajali na delo v skupini in v duhu fair-playa, spoznavali skrivnosti najlepše igre z žogo.

Nogometni kamp že tretjič v Jarenini

Že tretje leto zapored je zaradi odličnega dela z mladimi nogometaši, med izvajalci nogometnega kampa tudi NŠ Jarenina-Pesnica. V Jarenini jih bo letos največ, kar 71. Jani Sajko, vodja nogometne šole v Jarenini: “V vseslovenskem projektu sodelujemo že tretje leto in letos bo KAMP v Jarenini obiskalo 71 malih nogometašev iz Štajerskega konca, kar pomeni, da imamo največ udeležencev v Sloveniji. V nogometni šoli Jarenina-Pesnica s tem projektom uresničujemo cilje, ki jih imamo zapisane, namreč, otrokom ponuditi kvaliteten prosti čas skozi šport in način življenja, ki je malo odmaknjen od današnje tehnike in tempa. V Jarenini smo ponosni, da lahko sodelujemo, saj si tudi preko takšnih akcij rišemo pot na nogometnem zemljevidu, ki se, če nisi dovolj angažiran, lahko hitro izbriše.”

Več o Slovenija kamp 2017

500 otrok bo tudi letos, pod vodstvom izkušenih trenerjev, izvajalo enoten nogometni program, ki je pripravljen na osnovi izkušenj in znanj nosilcev največjih trenerskih nazivov, ki v Sloveniji delajo z mladimi nogometaši. Z izbranimi nogometnimi vsebinami, bodo otrokom predstavili osnove nogometne vadbe. Tako bodo lahko otroci glede na predznanje in starost optimalno izkoristili čas na kampu. Čas, ko se otroci ne bodo neposredno ukvarjali z nogometno vadbo, bodo zapolnili z animacijskimi aktivnostmi, dnevnimi obroki, obiski ambasadorjev in pokroviteljev. Rdeča nit letošnjega nogometnega kampa pa je Liga prvakov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.