18:46, pet, 26. Apr

Od sobote naprej na Mariborskem Pohorju tudi nočna smuka





Še pred koncem leta na Mariborskem Pohorju začenjajo z nočno smuko. Tako bo od te sobote, 28. decembra, zaradi počitnic na razpolago vse dni do vključno 4. januarja 2020 nočna smuka, po tem pa kot običajno ob četrtkih, petkih in sobotah.

V času nočne smuke bodo med 18. in 21. uro sprva v pogonu trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme. Nočne vozovnice bodo stale 17 evrov za odrasle, 14 evrov za mladino, študente in seniorje ter 10 evrov za otroke in invalide.

Nočna smuka na Mariborskem Pohorju. Vir: Marprom
Nočna smuka na Mariborskem Pohorju. Vir: Marprom

Z 28. decembrom pa se bodo tudi nekoliko spremenile cene dnevnih smučarskih vozovnic za Mariborsko in Areško Pohorje, a bodo te še vedno ostale znižane. Po novem bodo znašale 26 evrov za odrasle, 23 za mladino, študente in seniorje ter 17 evrov za otroke in invalide. Te cene bodo veljale do nadaljnjega.

Trenutno na Mariborskem Pohorju v času dnevne smuke poleg gondole obratujejo še trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme, na Arehu pa sedežnica Pisker in vlečnica Areh. Obseg odprtih prog v naslednjih dneh bo odvisen od vremenskih razmer oziroma pogojev za zasneževanje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.