04:13, sob, 20. Apr

Oddaja Report: o prireditvah občinskega praznika v Destrniku, Festivalu GINola in inkluzivnem pohodu na Kočo na Žavcarjevem vrhu





V tokratni oddaji Report smo govorili o prireditvah občinskega praznika občine Destrnik, o Festivalu GINola na Pohorski tržnici in o inkluzivnem pohodu na Žavcarjev vrh.

V občini Destrnik se te dni veliko dogaja, osrednje prireditve pa so v soboto, 20. maja 2023. Več o tem je povedala Vlasta Tetičkovič Toplak, županja občine Destrnik. Festival GINola, ki bi se moral odviti prav tako v soboto, 20. maja 2023, je prestavljen na 3. junija 2023, a organizatorji obljubljajo, da bo takrat še posebej zanimivo. Kaj vse bo, sta povedala Bojan Lunežnik, Svarog, in Mitja Špes, Factumevent. Marjeta Čič in Tadej Raner, In Planinec, pa sta predstavila Inkluzivni pohod na Žavcarjev vrh, kjer se bodo na Koči na Žavcarjevem vrhu na koncu družili gibalno ovirani, gluhi in naglušni, slepi in salbovidni in mnogi drugi, ki bodo tja prišli skupaj s prostovoljci. Tudi ta pohod bi moral biti v soboto, 20. maja, a je zaradi vrmenske mnapvoedi in razmočenosti terena prestavljen na 17. junija 2023. Več o vseh dogodkih pa v sami oddaji Report:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.