14:17, pet, 3. Maj

Odkrivajo se podrobnosti grozovitega zločina, mož naj bi najel jasnovidca, to pa je pisalo v “poslovilnem pismu” umorjene





Grozljiv načrt, po katerem se bosta znebila žene Sabine, je po prepričanju policistov s pomočjo ljubice načrtoval 37-letni Tomaž A., kuhar, ki ga je policija prijela kmalu po tem, ko so našli truplo pogrešane Sabine.

Včeraj je pred medije stopil Stanko Vidovič, vodja SKP PU Maribor, in predstavil podrobnosti krutega zločina, v katerem je umrla mati štirih otrok. Kot je pojasnil, je 23. marca 37-letnik na Policijski postaji Ptuj prijavil pogrešanje svoje žene, ki naj bi tisti dan odšla zdoma, pri tem pa je policistom izročil poslovilno pismo, ki naj bi ga napisala domnevno pogrešana.

“Ko boš to bral, bom jaz daleč,” naj bi zapisala med drugim, poročajo Slovenske novice, ki navajajo, da je mož celo, da bi domnevno, bil bolj prepričljiv, najel jasnovidca, ki bi pomagal razvozlati izginotje mlade mamice Sabine. V preiskavi se je izkazalo, da poslovilnega pisma ni napisala Sabina, temveč osumljenka umora – Aleksandra Š. iz okolice Lenarta, ki je tudi Sabini zadala smrtne rane z nožem.

Brez matere ostali štirje otroci 

Najbolj žalostno pa je dejstvo, da so brez matere ostali kar štirje otroci. Družina Arklinič iz Markovcev je po naših informacijah živela mirno. Tomaž in Sabina sta se poročila 2014, čez dober mesec dni bi praznovala deseto obletnico zakona. Sabina je od prej imela najstarejšega otroka, v zakonu s Tomažem pa rodila še tri otroke, najmlajši naj še ne bi star niti dve leti.Za otroke bo poskrbel Center za socialno delo Spodnje Podravje, enota Ptuj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.