00:38, pon, 6. Maj

Odziv Šulerja po tekmi: “Je to sploh še nogomet?”





Po finalni tekmi med NK Maribor in NK Olimpijo, v katerem so Mariborčani izgubili tako tekmo kot tudi možnost dobiti pokal, je trener vijoličastih Marko Šuler dejal, da vidi stvari, ki jih še ni doživel v svoji karieri.

Dejal je, da vidi nekatere stvari, ki jih še nikoli ni doživel v svoji karieri. Čudi se, da je sodnik gledal Var nekaj minut, nato da se je odločil, da nečesa ni, po minuti pa, da je. S tem je ciljal na sodnikovo ugotavljanje preko posnetka, kaj se je na igrišču zgodilo v zadnjih minutah podaljšane igre.

Šuler meni, da je takih odločitev v zadnjem času več, s tem pa ni ciljal samo na Maribor, ampak na celoten slovenski nogomet. Dejal je še, da ve, da kakšne kazni bodo dobili, “samo kazni so samo z ene strani”.

Poudaril je še: “To, kar smo gledali danes, je odraz slovenskega nogometa. Mi ga želimo dvigniti, približati Evropi. Nimam se za ne vem kaj, ampak vem, kaj delam. Mečemo se na glavo, da pripeljemo Josipa Iličića, mene je sram, kam sem ga pripeljal, enako velja za Damirja Krznarja, ki sem ga pripeljal iz Dinama, ne od ne vem kje.”

“O čem tu govorimo, je to nogomet? To ni prvič, to se dogaja že dolgo časa, ne samo Mariboru, da ne bo tako izgledalo,” je še nadaljeval naprej na novinarski konferenci po tekmi. In se na glas spraševal, kaj naj se po taki tekmi reče igralcem. Izpostavil je še, da če je samo njemu to čudno, lahko gre jutri, a da misli, da ni samo njemu čudno.

Da ne bo tiho, je še dejal in izpostavil, da bo moral nekdo prevzeti odgovornost, ker to, kam gre slovenski nogomet, ni pot. Da gre samo za posledico tega, kar se gleda celo sezono. Za konec je še dejal, da lahko pove, kdo bo sodil tekmo Maribora čez dva tedna in da ne gre za slučaj. Ter cinično pripomnil, da ni nor in ali pa je vedeževalec.
Vir: sta

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.