01:41, ned, 28. Apr

Okrogla miza o prenovi sistema javnega potniškega prometa v Mariboru





Mestna občina Maribor vabi zainteresirano javnost k udeležbi na okrogli mizi o prenovi sistema javnega potniškega prometa v Mariboru.

Okrogla miza, ki bo v četrtek, 1. februarja 2024 ob 16. uri v Vetrinjskem dvoru (Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor), bo namenjena predstavitvi načrtovane prenove sistema javnega potniškega prometa, kot so povečanje frekvence, dostopnost, trajnost in povezljivosti, hkrati pa odpira prostor za vaše mnenje, vprašanja in konstruktivne predloge, sporočajo.

Govorci bodo doc. dr. Marjan Lep, Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, Univerza v Mariboru, Uroš Rozman, Društvo za ceste Maribor, Marjan Holc, Svet starejših Mestne občine Maribor, in Mitja Klemenčič, Urad za komunalo promet in prostor MO Maribor. Moderator bo Josip Rotar.

“Vaša prisotnost in mnenje sta ključna za oblikovanje boljšega sistema javnega prevoza, zato vas vabimo, da se nam pridružite in soustvarjate prihodnost mobilnosti v Mariboru,” še sporočajo z Mestne občine Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.