09:42, tor, 7. Maj

Ovni so mojstri flirtanja, device znajo subtilno nagovarjati. Kaj pa druga astrološka znamenja?





Pogledali smo, katera astrološka znamenja so tista, ki ne morejo brez osvajanja, flirtanja, ki lahko pripelje celo do varanja, drugim znamenjem pa vse to ne pomeni nič ali pa zelo malo.

Vsekakor velja, da se ne sme vzeti vsega strogo resno in da nismo vsi enaki, pa vendarle, če se upošteva nekaj splošnih lastnosti in stereotipov, lahko koga kaj hitro najdete v opisih. Astrologija je veda, ki se jo lahko resno raziskuje, pri horoskopu pa le velja, da gre za splošne opise in za zabavo, kratkočasje.

In kako se torej posamezna astrološka znamenja izkažejo pri osvajanju?

Oven (21. marec – 19. april)
Ovni so kot vulkan strasti. Ovni načeloma ne varajo, so pa mojstri flirtanja, ki ga peljejo tudi do konca. Vedno so pripravljeni na akcijo in osvajajo srca, kamorkoli pridejo.

Bik (20. april – 20. maj)
Biki so zvesti in zanesljivi, ob tem pa imajo radi tudi udobje. Osvajati znajo, če pa se spravijo celo do varanja, se bodo hoteli tudi odkupiti.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Dvojčki so znani po svoji komunikativnosti. Flirtanje je zanje kot dihanje – to pomeni, da to delajo neprestano. Radi so v družbi in bi radi tam naredili tam dober vtis.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki so čustveni in zelo povezani z družino. Ob tem pa so vseeno mojstri besed s skritimi pomeni, nežnih flirtov, v varanje pa se ne bodo kar tako spustili.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Levi so kralji in zelo radi osvajajo.  Flirtanje je zanje naravno dejanje, s tem si potrjujejo pozornost. Zaradi svoje karizme veljajo tudi za zvezde med osvajalci.

Devica (23. avgust – 22. september)
Device so preudarne in natančne.  Na prvi pogled ne sodijo med osvajalce, a veljajo za mojstre subtilnega nagovarjanja in prefinjenih komplimentov.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Tehtnice obožujejo romantiko. Vešče so flirtanja in znajo očarati s svojim čarobnim nasmehom. Vedno iščejo popolno harmonijo in ljubezen, a mimogrede tudi osvajajo.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Škorpijoni so skrivnostni in strastni. Svoja čustva radi skrijejo,  malo pa so tudi lovci, ki takrat, ko se odprejo, znajo zelo dobro flirtati, osvajati, stopiti tudi čez rob.

Strelec (22. november – 21. december)
Strelci so energični in vedno radovedni. Radi spoznavajo nove ljudi. Njihova radovednost jih vodi v širok svet flirtanja. Po drugi strani pa se včasih sploh ne premaknejo.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Kozorogi so predani in zvest. So zelo resni in disciplinirani, zaradi tega tudi zvesti svojim partnerjem. Če bo nekdo drug osvojil njihov srce, bodo z njim romantični.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Vodnarji so ekscentrični in univerzalni. So mojstri pri flirtanju, pri tem pa znajo uporabiti izvirne pristope, zaradi katerih so privlačni in zabavni osvajalci.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Ribe so občutljive. Prave umetniške duše z globokimi pogledi osvajajo s subtilnimi gestami. Njihova sposobnost razumevanja čustev jih naredi za čarobne osvajalce.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.