16:29, pon, 29. Apr

Pazljivo s temi astrološkimi znamenji. Ne pripravljajte jim presenečenj, saj jih bo to vrglo s tira





Medtem ko so nekateri ljudje taki, da potrebujejo ves čas, da se jim nekaj dogaja, spreminja, so drugi taki, ki prisegajo na mirno življenje, rutino, red in disciplino. Ne marajo presenečenj, ampak želijo umirjeno, usklajeno življenje doma in v družbi, takšne pa bi radi imeli tudi odnose.

Zakaj so takšni, je lahko povezano tudi z njihovim astrološkim znamenjem, obenem pa lahko tudi z drugimi razlogi, njihovimi predhodnimi izkušnjami, ki skupaj z astrološkim znamenjem pokažejo njihov značaj. Dobro je vedeti, kaj jim roji po glavi, da vemo, kako se obnašati v njihovi bližini, da jim ne “ceframo živčkov” in seveda, da vemo sami, kaj lahko pričakujemo od njih.

Tukaj je pet astroloških znamenj, ki ne marajo presenečenj, imajo radi rutino, red in to lahko opazimo tako v njihovih odnosih kot tudi doma:

Oven:
Ovni so energični, odločni in dinamični. Kljub svoji dinamičnosti imajo radi nadzor in stabilnost v svojem življenju ter so raje v položajih, kjer vedo, kaj se bo zgodilo, ne pa da “tipajo v temi”. Pri njih bodite jasni in odločni, da bodo vedeli, kaj jih čaka.

Bik:
Biki so stabilni, vztrajni in praktični. Imajo radi udobje in varnost, zato se raje držijo znanih poti in situacij. Nikar jih ne presenetite z nenadnimi načrti, saj se bodo slabo počutili. Če pa že pripravljate zanje kako zabavo presenečenja, bodite pozorni na to, kar imajo res radi.

Rak:
Raki so čustveni, občutljivi in precej vezani na družino. Imajo močno povezavo z domom in radi skrbijo za svoje bližnje, pri tem pa je pomembno, da imajo tam ustvarjen red. S tem krepijo stabilnost doma. Pustite, da so takšni, v tem so najboljši.

Devica:
Device so natančne, organizirane in zelo pozorne na podrobnosti, tudi v načrtih, ki jih pripravijo lahko celo za slavje, ki naj bi bilo spontano.  Imajo rade red in rutino ter so perfekcionistke v vsem, kar počnejo. Presenečenje bodo še preživele, pri ohlapnih dogovorih pa bodo vihale obrvi.

Kozorog:
Kozorogi so odgovorni, ambiciozni in disciplinirani. Imajo radi strukturo in red ter so zelo resni glede svojih ciljev in načrtov, zato radi vzdihnejo ali pa izrazijo svoje mnenje, ko ni po njihovo. Zgodi se lahko, da bodo vas okrivili, da ste vi taki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.