12:16, ned, 28. Apr

Pitna voda v nekaterih delih vodooskrbnega sistema JKP Radlje pitna





JKP Radlje sporoča, da obveščanje odjemalcev pitne vode iz vodoodskrbnih sistemov v upravljanju JKP Radlje, zaradi izpada povezav preko mobilnega operaterja A1 trenutno še ni mogoče, zato se bodo do nadaljnjega posluževali objav preko Facebook, zaradi česar prosimo za razumevanje.
JKP Radlje obvešča, da je pitna voda v vodooskrbnem sistemu Muta, Vuzenica, Radlje ob Dravi, Podvelka in Ribnica na Pohorju pitna; oskrba pa je občasno motena na območjih, kjer je zaradi plazov prišlo do pretrganja cevi in tam, kjer so prekinjene komunikacije z vodooskrbnimi objekti. JKP Radlje prosi uporabnike, da v primeru kakršnekoli motnje pri oskrbi s pitno vodo ali v primeru izpada to sporočijo na dežurno številko vodooskrbe 031 331 660 ali pa preko objave na Facebook.

V primeru, da bi prišlo do poslabšanja kakovosti pitne vode in do ukrepa prekuhavanja pitne vode, bomo to nemudoma sporočili. Glede na okrnjeno zagotavljanje zadostnih količin pitne vode prosimo vse uporabnike za racionalno rabo vode. JKP Radlje prosi uporabnike za razumevanje in potrpljenje, saj so vse razpoložljive ekipe na terenu.
Vir: Facebook JKP Radlje ob Dravi

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.