15:41, ned, 5. Maj

Po dolgi prekinitvi, Koper premagal Maribor





Maribor je danes odigral tekmo Prve Lige Telemach proti Kopru v Ljudskem vrtu. Le nekaj minut pred koncem je prišlo do prekinitve. Sicer pa je tekma do takrat bila brez zadetkov.

V 83. minuti je namreč sodnik Matej Jug prekinil tekmo. Uradno zakaj je bila tekma prekinjena še ni znano, a neuradno naj bi bil obračun prekinjen zaradi predmetov, ki so iz tribune leteli na igrišče. Počasni posnetki sicer ne pokažejo, če so predmeti tudi koga zadeli. Razpoloženje pri navijačih je sicer eskaliralo, ko je sodnik Jug mariborskemu vratarju pokazal rdeč karton. Koprski nogometaši so zelenico zapustili, mariborski ostajajo na zelenici.

Tekma se bo izpeljala do konca

Po več kot 20 minutah, je kot kaže padla odločitev, da se bo tekma nadaljevala, v kolikor bo organizator, torej mariborski klub, uspel zagotovili varno nadaljevanje tekme. Po tej odločitvi so na zelenico vnovič prišli tudi Koprčani in po ogrevanju je sledilo nadaljevanje in zaključek tekme.

Le nekaj trenutkov po nadaljevanju tekme, pa so nogometaši Kopra prišli do vodstva, 0:1, premagali so rezervnega vratarja NK Maribora, Ažbeta Juga, ki  je bil ob strelu Benedičiča nemočen. Rezultat se do zadnjega sodnikovega žvižga ni spremenil in Koper je tako vknjižil nove tri točke, Maribor pa je ostal brez.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.