10:26, pet, 17. Maj

Po kruti smrti hčerke je oče zanjo napisal pesem





“Ta komad sem napisal za hčerko Mio. Kmalu bo 10 let od tiste groze na Slovenčevi v Ljubljani,” je zapisal oče Mie, ki je umrla, potem ko jo je pijani voznik skupaj z njeno prijateljico povozil na prehodu za pešce.

“Kakorkoli, komad bo morda kdaj posnet z bendom Nabla x ali pa tudi ne,” je še dodal oče na Twitterju, kjer je objavil povezavo do skladbe in besedilo pesmi.

“V soncu nasmejan, radosten dan prevesi se v večer z dežjem opran. Odšla si tja, kamor ni poti. Zdaj ne vem, ali smem jokati, jokati za teboj,” se začne ganljiva pesem očeta, ki je v tisti noči pred desetimi leti izgubil 19-letno hčerko Mio.

Tragična nesreča se je zgodila 6. maja 2013 na Slovnečevi ulici v Ljubljani ob 20.30. Slovenske novice poročajo, da sta takrat umrli dve dekleti, Mia in Klara. 19-letnici sta se vračali domov, ko ju je na prehodu za pešce zadel voznik, ki je bil brez vozniškega izpita in pijan. 35-letnik je po poročanju Slovenskih novic odpeljal naprej, ne da bi se ustavil. Miha je umrla še tisto noč, okrog štirih zjutraj, dopoldan pa še Klara. Voznik je kasneje dobil osem let zaporne kazni, so še poročali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.