09:45, ned, 19. Maj

Po nesreči, v kateri so poginili trije psi: “Videla sem nemoč Boštjana, ki je bil ukleščen v avtomobilu in Gina, Hero ter Jade, vsakega na svoji strani križišča, mrtve”





Včeraj smo poročali o prometni nesreči, v kateri so umrli trije psi, do nesreče je prišlo v Ljubljani v križišču Štajerske in Brnčičeve ceste.

Videla sem nemoč Boštjana, ki je bil ukleščen v avtomobilu in Gina, Hero ter Jade, vsakega na svoji strani križišča

Facebook Bajka šola za pse so zapisali: Včeraj se je za moja draga prijatelja in tečajnika Boštjana in Braneta zgodila katastrofa. Ne bom sodila kaj se je pletlo v glavi človeka, ki je šel na polno, več kot še enkrat (prej 2x) hitreje, kot je omejitev na polno čez rdečo. Vem le, da sem bila po naključju kakšno minuto ali dve za tem tam. Videla nemoč Boštjana, ki je bil ukleščen v avtomobilu in Gina, Hero ter Jade, vsakega na svoji strani križišča, mrtve. Jade je bila še živa.”

Hvala Gasilska brigada Ljubljana, za nesebično pomoč, da ste naložili psičko najprej na vaša nosila

Ob tem se je zahvalila fantu in dekletu: “Res, prosim, če jih kdo pozna, naj se jima zahvali v mojem imenu. Od začetka do konca sta bila od njej, jo božala in bodrila. Hvala Moj Vet Klinika, dr. Drobnetu, ki naju je čakal z asistenko na vratih klinike in hitel pomagati Jade, ki ji na žalost nismo mogli več pomagat. Hvala Gasilska brigada Ljubljana, za nesebično pomoč, da ste naložili psičko najprej na vaša nosila in mi jo varno, ter strokovno naložili v avto. Hvala vsem policistom, ki ste bili na kraju nesreče in ste pomagali in poskrbeli tudi za pse. Hvala dežurni veterinarski inšpektorici, ki je prišla na prometno nesreči in poskrbela za Gina in Hero ter bila z njima, dokler ju niso odpeljali. Vsi komentarji o varnosti in kletki v avtu – takega trka ne bi prenesla nobena kletka.”

“V spomin na res najboljše pse, na katere sem ponosna do neba in nazaj in v suport Boštjanu in Branetu vas vabim jutri ob 21ih, da se jih v mislih vsi spomimo za eno minuto in pošljemo dobre želje Boštjanu in Branetu, da bosta lahko šla čez to katastrofo,” zaključi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.