02:16, sre, 8. Maj

Po smrti Saša Hribarja njegov prijatelj pozval k dejanju v spomin na pokojnega





Edo Marinček prijatelj pokojnega Saša Hribarja je na Facebooku pozval k plemenitemu dejanju, v čast in spomin pokojnega.

“Ker tega čudovitega fanta ne dovolimo pozabiti vsi, ki ga imamo še vedno radi, navkljub tej tragični smrtni pomoti evolucije, znova javno prosim vse, ki ste ga kakorkoli srečali, doživeli, da mi pošljete kak objavljivi dopis, mnenje, izkušnjo z njim, o njem. Zamisel je, da tako ustvarimo mozaik njegovega življenja, ki je gotovo odstopalo od običajnih običajnosti. Zahvaljujem se tu za že prejete spomine, vtise, ki so zelo spodbudni in zanimivi …,” je zapisal na Facebooku.

“Kot vsak diktator sem tu zaradi osebnega znanstva s Sašom odločno prevzel vajeti te zamisli z željo, da to živopisno kočijo njegovega življenja pripeljem do tiskarja, od tam pa v roke ljudi. Strast do inovatovnega življenja je bila tudi Sašova. Vedel je, da je mogoče narediti svet bolj zanimivo igriv in boljšega, kot pač je. Ali kot pravi tudi Sašov prijatelj Dejan Zadravec:” njegova energija je neuničljiva !””

“Pomagajmo torej temu pisatelju tu, meni torej, da izpeljem zadano si nalogo dostojno in v stilu. Podelimo to okrožnico torej naprej. Če ni deljiva, “se posvetujte s strokovnjakom ali fb uradniki…” Jasno je, da ta knjiga naglo išče tudi vnaprej radodarne sponzorje, kakršni so v zgodovini zmogli omogočiti še tako nenavadne ljudi. Npr. francoski kralj George šele zato znanega Leonarda da Vincija … “Da, da, da, vse se da !”,” je še zapisal.

Zbiralna akcija spominov na Saša hvaležno sprejema spomine na e naslovu:
edo.marincek@gmail.com
ali tu na fb-ju, msg, ali osebno na kavi ali čaju
070 675172

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.