07:29, sre, 24. Jul

Po sončni vzhod na Pohorje tokrat z Vladom Kreslinom

Začetek poletja boste lahko dočakali ob sončnem vzhodu na Pohorju Vladom Kreslinom. “Prihaja 3. izdaja sončnega vzhoda na Pohorju! Tokrat najdaljši dan v letu pade na petek, 21. junija 2019. Odličen dan za odličen začetek poletja, prebujen z najlepšim sončnim vzhodom v letu. Se vidimo ob 5.04 uri na vrhu Mariborskega Pohorja?,” sporoča Martina Rauter iz društva Top.

Foto: MP Produkcija (M. PIGAC)
Foto: MP Produkcija (M. PIGAC)

“Kdo, s kom, kaj, zakaj, ni važno. Ti samo pridi po sončni vzhod na Pohorje 2019,” pravi Rauterjeva. Kot je sporočila v objavi na Facebooku se bo dan  začel ob 4.30 uri z nastopom Kristalnega orkestra iz zavoda Šola Luči. Kristalni orkester bo ob 5. uri na oder pospremil enega največjih slovenskih glasbenikov, Vlada Kreslina, “ki nas bo ob vzhodu sonca dokončno prebudil s prelepo balado Nekega jutra, ko se zdani in svoj nastop nadaljeval po jutru prijaznem programu,” je še zapisala. “Ja, noro, ja, z nami bo Vlado Kreslin in njegove melodije! Pa ti, jaz in mi vsi! Na vrhu Mariborskega Pohorja ob najlepšem sončnem vzhodu v letu,” še pravi Rauterjeva.

After party bo po zaključku dogajanja na glavnem odru na terasi Koča KOČA, kjer bodo znova nastopili duo Akustični Orgazem.

Organizator dogodka je Društvo TOP. Tretjo izdajo sončnega vzhoda na Pohorju je podprlo tudi javno podjetje Marprom d.o.o. Tako bo gondola vozila neprekinjeno med 4.15 in 7. uro zjutraj, seveda pa želijo spodbuditi čim večje število ljudi, da se na ta poseben dan na Pohorje odpravijo peš.

Dogodek bo tako kot lani imel dobrodelno noto.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.