19:37, ned, 19. Maj

Po umoru 33-letne Sabine se je oglasila mama pokojne, to je povedala o zetu, ki je kriv za njen umor





Novinar Slovenskih novic se je sestal z družino pokojne Sabine, ki je bila umorjena. Njen umor sta načrtovala njen mož in njegova prijateljica.

Slovenske novice poročajo, da je imela pokojna Sabina invalidnega brata, za katerega je skrbela kot družinska pomočnica. Brat živi skupaj z mamo, in trenutno so pri njima tudi štirje sončki kruto umorjene mamice. Starejši trije so dojeli, da mamice več ni, med tem ko se najmlajši nenehno sprašuje, kje je. Ob babici družini pomaga tudi sestra Mojca.

Mama pokojne Sabine o zetu ni našla slabih besed, celo dejala je, da je bil duša od človeka. “Vse je naredil in je odlično skrbel za vso družino. Nihče ni slišal, da bi se s Sabino kdaj sporekla ali, bog ne daj, pretepala. Bili so idilična družina brez najmanjših zapletov. Človek nikoli ne bi pomislil, da bi lahko storil kaj takšnega,” je dejala za Slovenske novice.

Denarno pomoč lahko nakažete na transakcijski račun Sklada Ivana Krambergerja št. SI56 02922-0019831742, s pripisom za »štiri sirote«, sklicna številka 7268. Pomagate lahko tudi s SMS-donacijami. Pošljite SMS na 1919: z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 boste prispevali 5 evrov, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER10 pa 10 evrov.

Fotografija družine in več informacij so na voljo TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.