17:38, ned, 28. Apr

Po vsej žalosti zaradi smrti malega Viljema Julijana zdaj z ljubeznijo čakata na “njun čudež”





Gregor Bezenšek in njegova žena Nina z veseljem sporočata, da sta prišla “do najinega čudeža”. Pričakujeta namreč zdravega otročička, ki se ga skupaj s hčerko Ello Vito neznansko veselita.

Gregor in Nina imata Društvo in Sklad Viljem Julijan, ki sta posvečena njunemu sinu, ki je pri starosti dveh let in pol preminil zaradi neozdravljive smrtonosne redke bolezni gangliozidoze GM-1. Zaradi svoje osebne izkušnje, v kateri sta prestala grozovit vihar, ki ga predstavlja to, da imaš otroka z neozdravljivo redko boleznijo, ki v lastnem domu počasi umira pred tvojimi očmi, imata neposreden vpogled v svet teh težkih bolezni. Tako pomagata preko društva in sklada tistim, ki so pomoči potrebni.

Zdaj pa se njuna družinica veseli skorajšnjega prihoda novega člana družine: “Z neskončno radostjo v srcu vam z Nino sporočava, da sva prišla do najinega čudeža!! Za nama je namreč dolga in zelo zahtevna borba za zdravega otročka. Redka bolezen tudi nam tem področju ne prizanaša in zna biti zelo kruta ter neizprosna. Vendar brezpogojna ljubezen, neomajna volja in neizmerna želja sta premagala temo in na poti je nov družinski član, popolnoma zdrav otroček, katerega se vsi trije z Ello Vito neskončno veselimo. Ni besed, ki bi lahko opisale srečo ob tem dejstvu. To je za nas velika življenjska zmaga! Hvala vsem, ki ste z nama in se z nami tremi veselite. Z Nino na trenutke nisva več upala verjeti v te sanje, ki pa so se uresničile tik pred božičnimi prazniki. Ponovno je zmagala ljubezen!”

Fotografija: Vir, Facebook, Soulgreg Artist

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.