15:19, ned, 28. Apr

Počitnice s prijatelji 2014 tudi v avgustu





Počitnice s prijatelji 2014 Zveze prijateljev mladine Maribor se nadaljujejo tudi v mesecu avgustu. Tako, da bo še naprej zabavno, ustvarjalno in raziskovalno, udeležence programa pa čakajo nove dogodivščine in lepi trenutki s prijatelji.

pocitnice14-1

IZLETI
Ponedeljek, 4. avgust, ob 9.00
Klepet z živalcami: NA KONJA!
Konjeniški klub Piramida nas vabi na Hipodrom Kamnica na kratko ježo po maneži (KK Piramida vabi tudi na Počitnice v čarobnem svetu konj, več na www.kdpiramida.si).

Torek, 5. avgust, ob 9.00
Športno dopoldne: JAPONSKO MEČEVANJE
Ni nam treba na daljno Japonsko, da spoznamo elegantno borilno veščino z japonskim mečem katano. (Klub japonskega mečevanja Maribor)

Sreda, 6. avgust, ob 7.30
Sredin izlet: GIBALNI PARK
Gibanje je zdravo, v motoričnem parku v Gamlitzu pa tudi zabavno doživetje. Gibali se bomo na 30 različnih načinov, tudi plavali v jezeru. Kopalke in brisača! Doplačilo 16 EUR. Povratek okoli 17. ure.

Četrtek, 7. avgust, ob 9.00
Druženje z upokojenci: ZA IGRO JE VEDNO ČAS
Tako kot mi se tudi naši dedki in babice radi igrajo. Kaj bo odločilno pri igranju družabnih iger – hitri prsti mladih ali premišljena poteza starejših? (Dom Danice Vogrinec Maribor)

Petek, 8. avgust, ob 9.00
Doživetja na Mariborskem otoku: ZELENI OTOK Z BAZENOM
Vodne igre, plavanje in čofotanje, vožnja po toboganu, vaterpolo, odbojka na vodi in ležanje na travi. Kopalke in brisača! (Športni objekti Maribor, Vaterpolski klub Branik in Plavalni klub Branik)

Zbirno mesto za izlete je Dom ustvarjalnosti mladih Maribor (Razlagova 16). Za sredin izlet je obvezna predhodna prijava.

USTVARJALNE DELAVNICE

Počitniške ustvarjalne delavnice potekajo v Domu ustvarjalnosti mladih, od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro. Posebej zanimivi v naslednjem tednu pa bosta delavnici:

MISELNE IGRE
4. do 8. avgust, ob 11.00
Reševanje miselnih iger – hui hui in tangram sta le dve izmed njih (mentor Andrej Klembas).

UNO, DOS, TRES – ŠTETI ZNAM DO DESET
4. do 8. avgust, ob 10.00
Bi se radi naučili še kaj več? Kako pozdravimo prijatelja in kako se reče »danes je lep dan«. (izvajalec Theo Karoumenos, Zavod Zlati hrček).

Celotni program POČITNICE S PRIJATELJI 2014 je objavljen na spletni strani ZPM.
Foto-utrinke in vtise z izletov in delavnic lahko spremljate na njihovi Facebook strani.
Za dodatne informacije so vam na voljo v informacijski pisarni INFO-DUM, (Razlagova 16, pritličje), na tel. št. 02 229-94-50 in 040 433-511 ali preko e-pošte info.dum@zpm-mb.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.