10:39, pet, 17. Maj

Pogrešanega moškega našli mrtvega, bil je žrtev prometne nesreče s pobegom





Pogrešanege 49-letnika so v iskalni akciji na območju Karteljevega našli policisti PU Novo mesto. Ugotovili so, da je bil žrtev prometne nesreče s pobegom.

Nato pa so še izsledili domnevnega voznika, ki je je zbil moškega. Ta je sicer hodil ob robu ceste. Policisti so na novinarski konferenci pojasnili, da je ob iskanju 49-letnika nastal splet nesrečnih okoliščin, zaradi katerih so imeli oteženo iskanje, poročajo na portalu 24ur.com.

Najprej so namreč ugotovili, da je signal mobilnega telefona pogrešanega na območju Novega mesta, potem pa so ga našli pri občanu, ki je telefon našel pri Kartlejevem in ga odnesel domov. Telefon so najditelju zasegli, nato pa preiskovali območje najdbe telefona, tudi z dronom.

Truplo pogrešanega so našli včeraj v večernih urah, okrog 21. ure. Pri tem so ugotovili, da je bil žrtev prometne nesreče. Našli so tudi nekaj delcev, ki bi lahko bili od vozila, ki je trčilo v moškega. Kasneje pa so našli še na prkirišču vozilo, ki je bilo pokrito s ponjavo, in ugotovili, da gre prav za vozilo, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči. Izsledili so domnevnega voznika, ta naj bi bil mlajši moški.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.