21:57, ned, 12. Maj

Pokojna 22-letnica je bila na poti v diskoteko, svojci zlomljeni, povzročitelj ni izrekel sožalja





Pred dnevi smo poročali o tragični prometni nesreči v Sveti Trojici v Slovenskih Goricah. 22-letnica je bila v vozilu skupaj z moškim, domnevno partnerjem, ki je dobil le lahke telesne poškodbe.

FOTO: Pixabay.com

Na delu ceste, kjer poteka cesta v levem nepreglednem ovinku po klancu navzdol, voznik hitrosti vozila in svojega načina vožnje ni prilagodil tehničnim in drugim lastnostim ceste ter svojim sposobnostim, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Živela je v rejništvu

Na portalu bakos.si so zapisali, da se je 22-letnica s partnerjem odpravljala v diskoteko Pri Antonu. Lara je bila po opisovanju bližnjih zelo pozitivno dekle, ki pa je živela težko življenje. Sprva je dekle s starši živelo v Jurovskem Dolu, ko pa je pričela obiskovati osnovno šolo, je končala v rejništvu. Pred petimi leti se je preselila k babici in dedku. Oče ji je umrl, z mamo ni imela stikov.

Kot poroča portal bakos.si, naj bi bil voznik Larin partner, s katerimi se je v preteklosti razšla, a sta se še vedno družila in najverjetneje znova hodila. Babica in dedek sta zlomljena. Svojci so razočarani, da se voznik in nihče od njegovih najbližjih ni oglasil in izrazil sožalje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.