07:23, sob, 20. Apr

Policija išče očividce prometnih nesreč





Zaradi razjasnitev okoliščin dveh včerajšnjih prometnih nesreč v Mariboru policija naproša morebitne očividce, da se oglasijo na policiji ali pokličejo na telefonsko številko 02/429-26-00 oziroma 113.

Prva nesreča se je zgodila včeraj ob 15.55, ko se je v križišču Ptujske ceste in Poljske ulice, v neposredni bližini objekta Poljska ulica 2, v naselju Maribor, zgodila prometna nesreča z materialno škodo, med voznico osebnega avtomobila znamke Renault, tip kadjar, rdeče barve in voznico osebnega avtomobila znamke opel, tip astra, kovinsko sive-srebrne barve.Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, naprošamo morebitne očividce, da se zglasijo na Policijski postaji Maribor II, Cesta proletarskih brigad št. 75 v Mariboru, ali pokličejo na telefonsko številko 02/429-26-00 oziroma 113.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Druga nesreča pa se je zgodila prav tako včeraj, ob 17.25, v semaforiziranem križišču Titove ceste in Ulice Pariške komune v Mariboru, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila toyota corola, bele barve in voznik osebnega avtomobila audi A6, sive barve. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo vse morebitne očividce, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, ali pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.