07:23, ned, 19. Maj

Policija o brutalnem pretepu: Mladoletnik napadel brezdomca, njegov znanec vse posnel





Potem, ko se je na družbenih omrežjih širil posnetek grozljivega napada na brezdomca v Kopru, so koprski policisti pojasnili, kaj se je dogajalo.

Na samem posnetku se vidi, da mlad moški stopi do moškega in ga začne pretepati. Moški nato pade na tla, napadalec pa napad nadaljuje tako, da ga brca. Brutalen napad se je po poročanju PU Koper zgodil v petek, 27. oktobra, nekaj čez 20. uro.

Grozljivo ulično nasilje, ki se je zgodilo v Kopru tisti večer, naj bi se zgodilo pred Planetom Tuš v Kopru, poroča portal Regionalobala.  Na Facebooku, kjer se je pojavil posnetek, prav tako tudi na drugih družbenih omrežjih, so uporabniki ugibali, kdo je napadalec in kdo je napad snemal.

Prvo poročilo koprskih policistov kaže, da naj bi se tistega večera blizu nakupovalnega centra pretepala dva mlajša moška. Na kraju so našli 32-letnika, ki jim je dejal, da ga je napadel fant takrat, ko je spal na klopci. Fant naj bi ga brez razloga začel pretepati.  Policisti so po poročanju portala obravnavali dejanje nasilništva.

Po širjenju posnetka pretepa pa so na PU Koper za regionalobala potrdili, da naj bi snemal dogajanje mlajši moški, rojen 2004. Ta naj bi dobil plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.  Brezdomca pa naj bi pretepel mladoletnik, ki naj bi se nato policistom pri pridržanju aktivno upiral. Zanj sledi obdolžilni predlog zaradi kršitve javnega reda in miru, prav tako tudi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva.

Žrtev naj bi bilo zelo poškodovana, po poročanju portala, naj bi imela več poškodb po glavi, med drugim poškodovano arkado, prav tako se sumi tudi na zlom nosu in čeljusti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.