20:04, sre, 19. Jun

Policisti iščejo očividce nesreče v Bohovi

Mariborski policisti ugotavljajo okoliščine prometne nesreče, ki se je zgodila v nedeljo v okolici naselja Bohova. Neznani mopedist, ki je peljal po levem vozišču, je z roko trčil v 79-letno kolesarko. Ob trku je kolesarka padla in se huje poškodovala. Policisti iščejo morebitne očividce in v nesreči udeleženega mopedista.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Mopedist je v nedeljo vozil po traktorski cesti izven naselja Bohova iz smeri Maribora proti Spodnjim Hočam. Na ravnem delu ceste je zapeljal v levo, na nasprotno smerno vozišče, le en meter od levega roba vozišča. Pri tem je z roko trčil v roko kolesarke, ki je pravilno, ob desnem robu, kolesarila proti Mariboru. Kolesarka je po trčenju padla in se težje poškodovala, prepeljali so jo tudi v UKC Maribor.
Neznani mopedist se na kraju nesreče ni ustavil in ni nudil pomoči poškodovani kolesarki, ampak je z vožnjo nadaljeval proti Spodnjim Hočam. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija poziva neznanega voznika mopeda in morebitne priče, naj pokličejo na interventno številko policije 113, na anonimni telefon policije 080 1200 ali se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti 117.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.