12:02, ned, 28. Apr

Pomoč prizadetim v poplavah. Pomagate lahko tudi vi





Pomoč prizadetim v poplavah zbira tudi Zveza prijateljev mladine Slovenije. Kot so sporočili, so že prejeli veliko prošenj za pomoč, še več jih pričakujejo v prihodnjih dneh. Obenem bodo za otroke iz najbolj prizadetih območij organizirali brezplačni tabor v Dolenjskih Toplicah.

Prispevek je mogoče nakazati na transakcijski račun zveze. Podatki so: Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, SI56 6100 0000 3512 232, sklic: SI00 245021, koda: CHAR, namen: neurje.

Sredstva zbirajo tudi s poslanim sporočilom SMS s ključno besedo ENOSRCE5 na številko 1919, s čimer pošiljatelj prispeva pet evrov.

Poleg finančnih prispevkov na sedežu zveze v Ljubljani zbirajo tudi materialne donacije, predvsem izdelke za osebno higieno, čistila, pralne praške in hrano z daljšim rokom uporabe.

Društvo prijateljev mladine Mojca Novo mesto, ki upravlja počitniški tabor Mojca v Dolenjskih Toplicah, pa je brezplačno ponudilo vse svoje kapacitete in prostovoljce za skrb in pomoč otrokom iz najbolj ogroženih območij ter tistim, katerih starši zaradi intervencij v poplavah trenutno ne morejo skrbeti zanje.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.