12:12, ned, 5. Maj

Pomoč za 4-letnega fanta, ki je v tragediji izgubil mamo in stara starša





V preteklih dneh smo poročali o tragediji, ki se je zgodila v okolici Ptuja. 35-letnik je ubil tri osebe, 4-letni Matija je izgubil mamo, babico in dedka, Miha pa bo moral pokopati mamo, očeta, in sestro.

Matjaž Rozman je nogometaš, če smo natančni, vratar Nogometnega kluba Celje, a sicer Ptujčan. In v tragediji na božični dan je njegov dober prijatelj Miha izgubil člane najožje družine, njegov nekajletni nečak Matija ga bo v teh težkih trenutnih potreboval. Zato se je nogometaš odločil da jima pomaga.

“V tem trenutku dajem na licitacijo svoj reprezentančni dres iz Lige narodov. Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo. Na licitacijo ga dajem z veseljem, ker vem da bom s tem vsaj malo pomagal vama dvema, tebi in velikemu 4-letnemu korenjaku,” je Rozman zapisal včeraj zvečer.

Izjemen odziv

Danes je že razveselil z informacijo, da je odziv je izjemen, ponudb na licitaciji je ogromno: “Še 1x ste pokazali, da smo Slovenci edinstven, poseben narod.. da znamo stopiti skupaj, ko je to najbolj potrebno. Poklon do tal, Slovenija! Ponujeno je bilo 200, 300, 500, 700, 800 EUR – najvišja ponudba za moj reprezentančni dres ter pomoč Mihi in Matiji do tega trenutka pa je 1000 EUR, oz. sta takšni ponudbi kar dve! Licitacija še naprej traja, ponudbe lahko še naprej pošiljate na elektronski naslov rozman.matjaz@gmail.com ali v komentar! Za vse ponudbe se iskreno zahvaljujem, zahvaliti pa se bom poizkusil tudi vsakemu posebej. Vsi, ki ste ponudili svojo pomoč in tisti, ki jo še želite – še vedno lahko pomagate. Obveščam vas namreč, da je zdaj uradno odprt tudi račun za nakazilo donacije Mihi in Matiji, vse potrebne podatke za nakazilo pomoči pa najdete v priloženi fotografiji.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.